Foto van blogpost

Wat er te doen is tijdens Phantasialand Wintertraum

24 oktober 2023 | Tim

Tijdens Wintertraum kan je in Phantasialand terecht voor winters entertainment. Alle attracties zijn extra lang geopend, zodat je tot 's avonds laat in je favoriete achtbaan kan. Phantasialand Wintertraum vindt dit seizoen plaats van 18 november 2023 tot en met 28 januari 2024.

Wat is Phantasialand Wintertraum

Wintertraum in Phantasialand is, zoals de naam al doet vermoeden, alsof je in een wonderlijke winterwereld binnen stapt. Het park is prachtig versierd en uitgelicht, zodat je helemaal in de kerstsfeer komt. Er branden miljoenen lichtjes, en het hele park is omgetoverd tot een feestelijke winterwereld.

Tijdens Wintertraum is het park niet alleen prachtig versierd, er zijn ook allerlei extra activiteiten te vinden. Zo is er een schaatsbaan in het park opgebouwd, is er speciaal entertainment en is er een adembenemende ijsshow in het park te vinden. Het is bovendien een van de weinige keren in het jaar dat je in het donker door Phantasialand kan lopen, of in het donker in de achtbaan kan zitten. Een kans die je niet kan laten schieten!

Wil je zien welke speciale shows er allemaal te zien zijn? Kijk dan eens op onze pagina met alle shows in Phantasialand. Deze pagina kan je ook tijdens andere jaargetijden gebruiken om te zien welke shows er op dat moment spelen in het park.

Wat is er nieuw tijdens Wintertraum 2024?

Dit jaar zijn er geen noemenswaardige nieuwe acts of attracties. Net zoals vorig jaar kan je in het donker in de in 2020 geopende achtbaan F.L.Y., en kan je in het donker door het bijbehorende themagebied Rookburgh. Op het centrale plein staat weer een grote, metalen kerstboom waar je prachtige foto's kan maken.

Wat kan ik nog meer beleven tijdens Wintertraum?

Niet alleen in het park kan je genieten van dit evenement, ook in de drie hotels, aangrenzend aan het park, stap je binnen in een winterwonderland. De verschillende hotels hebben allemaal een eigen thema en zijn allemaal uitvoerig gedecoreerd.

Naast alle extra entertainmentopties zijn er ook speciale gerechten en drankjes te bestellen op verschillende plekken in het park, zoals bijvoorbeeld gluwhein of speciale dineropties. Een lijst met alle restaurants en bars in Phantasialand vindt je hier.

Conclusie

Zoals je hebt kunnen lezen is er genoeg te doen tijdens Wintertraum in Phantasialand. Heb je een dagje vrij en wil je iets leuks doen, dan is Phantasialand dé ideale plek om naartoe te gaan. En goed nieuws, vaak zijn er tickets met korting te verkrijgen, ook via de officiele ticketshop van het park. Genoeg redenen om te gaan dus!

Foto van pretpark

Phantasialand

Lea más sobre este parque de diversiones

Made with ❤️ by Tim - Arendz.nl