Foto van blogpost

Tips en tricks voor een dagje Phantasialand

11 januari 2024 | Tim

Een dagje Phantasialand in Brúhl staat garant voor een fantastische tijd, maar hoewel het park erg klein lijkt, is er veel te beleven. Daarom hebben we een lijst opgesteld maar onze beste tips en tricks, zo haal je het maximale uit je dagje Phantasialand en weet je zeker dat je met een voldaan gevoel terug naar huis kan keren.

Check de wachttijden

Om er voor te zorgen dat je niet de hele dag in de wachtrij staat, is het handig om gedurende de dag de wachttijden van Phantasialand goed in de gaten te houden. Dit kan in de officiele app, maar een hander overzicht vindt je op onze lijst met alle attracties en huidige wachttijden van Phantasialand.

En wil je nou weten hoe de wachttijden van Phantasialand zich over de dag door ontwikkelen? Dan kan je kijken op onze pagina met de gemiddelde wachttijden van Phantasialand. Hier vindt je een lijst met alle attracties en de gemiddelde wachttijd op elk moment van de dag, voor elke attractie. Zo kan je zien of je beter 's ochtends vroeg bij een attractie moet aansluiten, zoals bij F.L.Y., of aan het einde van de dag, zoals bij Raik.

Weet wat je wilt doen

Het is ook erg belangrijk om te weten wat je wilt doen gedurende de dag. Zo zijn er in het park talloze attracties, maar ook veel verschillende shows. En wil je nou écht tijd besparen op de dag zelf, vermijdt dan de discussie over waar je wilt eten, en kies van te voren een restaurant uit uit de lijst van restaurants en bars in Phantasialand, dat zijn er namelijk redelijk wat.

En ga je met een groep? Zorg dan dat je weet wat de rest van de groep wil doen, zo voorkom je teleurstelling aan het einde van de dag, als blijkt dat niet iedereen in de groep heeft kunnen doen wat hij/zij van te voren had bedacht.

Kijk hoe laat het park sluit

Om het maximale uit je dag te halen is het belangrijk om te weten tot hoe laat die dag duurt. Gelukkig zijn de openingstijden van Phantasialand snel terug te vinden op de overzichtspagina van Phantasialand. Hoewel het park nooit tot heel laat geopend is, vanwege de locatie midden in een woonwijk, kent het in de zomer, maar vooral in de winter, wel enkele avondopenstellingen. Op deze dagen geniet je het langst van alles wat het park te bieden heeft.

Kom nog eens terug

Omdat één dagje Phantasialand eigenlijk te weinig is, kan je er net zo goed meerdere dagen verblijven. En gelukkig is hier aan gedacht, want het park beschikt over meerdere fantastische themahotels, verdeeld over de verschillende themagebieden.

Het hotel kent drie verschillende hotels, dat zijn:

  • Hotel Matamba, een hotel in Afrikaanse sferen, in het Zuid-Afrikaanse themagebied.
  • Hotel Ling Bao, een Aziatisch hotel, gelegen in het Chinese themagebied.
  • Hotel Charles Lindbergh, een hotel met steampunkthema, met een fantastisch uitzicht over F.L.Y. en het bijbehorende Rookburgh themagebied.
Foto van pretpark

Phantasialand

Lea más sobre este parque de diversiones

Made with ❤️ by Tim - Arendz.nl